Skip to content

Supply Chain Management

 

Onze supply chain management software

Supply Chain Management is altijd de hoeksteen geweest van organisaties actief in distributie. In het huidige economische klimaat is het essentieel om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verminderen. De juiste automatisering van uw processen maakt dit mogelijk.

Voordelen van een geïntegreerd systeem om uw distributieketen te stroomlijnen

De supply chain oplossingen van KCS zijn speciaal ontwikkeld om uw organisatie te helpen maximaal te presteren door het stroomlijnen van de processen in uw distributiekanaal. Onze software stelt u in staat om in te kopen bij leveranciers, intern te leveren tussen de vestigingen, voorraadbewegingen van en naar het distributiecentrum te monitoren en succesvol te beheren van zowel interne orders als leveringen aan de eindklant.

Ongeacht uw bedrijfsgrootte is onze software volledig aan te passen aan uw behoeften.

Waarom kiezen voor software van Kerridge Commercial Systems?

Onze software bestaat uit een geïntegreerd geheel van modules en applicaties die aangepast kunnen worden aan de behoeften van uw distributiekanaal.

Neem contact met ons te weten te komen hoe onze oplossing uw bedrijf kan helpen.

Download een brochure Vraag een demo aan

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.