Skip to content

Verhuur

 

Verhuursoftware

Geen branche is zo dynamisch als de verhuurbranche. Om succesvol te zijn en de concurrentie voor te blijven, dienen personeel, materieel en logistiek naadloos op elkaar te worden afgestemd. Onze flexibele ERP oplossingen helpen u om een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te realiseren zonder rendementsverlies, door personeel, materieel en logistiek beter op elkaar af te stemmen.

Optimaal resultaat

Het behalen van optimaal resultaat is in de verhuur van wezenlijk belang. Prijs en plaats zijn voor u een belangrijk instrument. Het verhuren van artikelen en diensten is een arbeidsintensief proces en u wilt uw artikel en/of dienst zo vaak mogelijk verhuren met minimale inspanning. Om succesvol te zijn en de concurrentie voor te blijven, dienen personeel, materieel en logistiek naadloos op elkaar te worden afgestemd.

Onze software helpt u om tot een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te komen zonder rendementsverlies.

Branchespecifieke verhuursoftware

Kerridge Commercial Systems biedt meerdere oplossingen voor de verhuurbranche voor onder andere acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, verhuur, inhuur, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en facturatie. Daarnaast zijn uitgebreide koppelingen aanwezig met toepassingen via derden, zoals een webshop. Door de verstrekkende integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze binnen het gehele systeem raadplegen. De toegevoegde waarde is direct merkbaar dankzij het verhogen van efficiëntie in uw dagelijkse activiteiten. Met de betrouwbare en actuele informatie uit het systeem kunt u uw organisatie snel en effectief bijsturen wanneer nodig.

Meer weten over onze verhuursoftware voor uw verhuurbedrijf

Vraag een demo aan Download een brochure

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.