Skip to content

Software voor installatie

 

Software voor Installatie

Complete en gebruiksvriendelijke installatiesoftware voor ieder installatiebedrijf

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met installateurs van diverse specifieke bedrijfsvoeringen en uitgegroeid tot de softwareoplossing voor de gehele installatiebranche. De software is afgestemd op de praktijk en biedt voor de kleine en middelgrote installatiebedrijven meer grip op hun bedrijfsvoering. De verschillende modules sluiten naadloos aan op uw werkprocessen. Dankzij de integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u dit raadplegen binnen de gehele oplossing.

Altijd en overal inzicht

Het moderne installatiebedrijf ontwikkelt zich en de bedrijfsprocessen nemen in complexiteit en informatievoorziening toe. Bedrijfsautomatisering was voorheen vooral gericht op operationele taken, zoals facturering en voorcalculatie. Met de ontwikkeling van de markt en mogelijkheden neemt de wens voor inzicht op ieder moment van de dag, op ieder apparaat, toe. Mobiele applicaties en communicatie zijn een belangrijk onderdeel van alle bedrijfsprocessen.

Branche expertise

Belangrijk is dat wij door jarenlange ervaring en kennis in de branche dezelfde taal spreken als onze klanten. Juist omdat wij de ontwikkeling van onze installatiesoftware in eigen beheer hebben, kunnen wij u de flexibiliteit leveren die u nodig heeft. Samen met u bepalen wij welke modules van toepassing zijn voor uw bedrijf. Eén oplossing voor al uw administratieve en logistieke processen. Om ervoor te zorgen dat u optimaal en altijd gebruik kunt maken van onze software leveren wij ook alle daarbij behorende service.

De voordelen:

  • Volledig geïntegreerde oplossing: u hoeft gegevens maar één keer in te voeren
  • Praktijkgericht: ruim 30 jaar ervaring en kennis van de branche vertaald in de software
  • Prijzen altijd up-to-date via onze live distributie en/of met 2BA
  • Koppelingen via internet naar uw leveranciers voor bestellingen en via web-selectie
  • Automatische update van de programmeur: één druk op de knop en uw update is gereed

Meer weten over onze software voor installatiebedrijven?

Download een brochure Contact opnemen

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.