Service en onderhoud

 

Service en onderhoud

Ieder bedrijf actief in de branche van service en onderhoud komt dagelijks voor de uitdagingen van planning en beheer te staan. Zijn al uw medewerkers efficiënt in gepland? Hoe kan de productiviteit verhoogd worden? En hoe beheer je service- en onderhoudscontracten nauwkeurig en overzichtelijk? De administratie voor het bijhouden van installaties en apparaten, registreren en plannen van storingen en planning voor het uitvoeren van preventief onderhoud beheert u eenvoudig en overzichtelijk met onze ERP oplossingen.

Projecten of installaties

Ongeacht of u dagelijks bezig met omvangrijke projecten binnen de service en onderhoudsbranche, of op kleiner schaal binnen de installatiebranche, onze software oplossingen ondersteunen u en uw bedrijf bij dagelijkse werkprocessen. Onze software biedt een hoge mate aan branche specifieke functionaliteiten en flexibiliteit, waardoor uw ERP systeem volledig af te stemmen in op uw bedrijfsvoering.

Enkele voordelen van onze software voor service en onderhoud

  • De mogelijkheid tot voor- en nacalculatie
  • Het maken van keuringsrapporten

  • Nauwkeuring inzicht in de huidge stand van zaken

Download een brochure Contact opnemen

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.