Skip to content

Partners

 

Onze Partners

Wij zijn er trots op om te mogen werken met een aantal technologie partners en business partners. Ons speerpunt is om onze partners zo efficiënt mogelijk op te leiden zodat zij in staat zijn om uitstekende service en expertise te leveren. Wij willen onze partners stimuleren en belonen om samen te investeren.

Powered by Oracle

Oracle corporation is een van ‘s werelds toonaangevende softwarebedrijven. De database technologieën steunen veel van de grootste detailhandels, groothandels, distributeurs en consumenten internetsites van de wereld. Onze langdurige relatie met oracle heeft voortdurend voordelen opgeleverd voor onze klanten, klein of groot, door middel van eerdere beschikbaarheid van oracle releases en goed inzicht in hoe de technologie van oracle praktische en zakelijke voordelen op kan leveren voor onze klanten. Het oracle-platform levert uitmuntende technische voordelen en robuuste prestaties, om te verzekeren dat de fundamenten van onze oplossingen volledig veilig, schaalbaar, beschikbaar en klaar voor de toekomst zijn.

 

Onze Technologie Partners

Centerprise

Cognito

IBM

Interoute

Microsoft

OCSL

Oracle

PHD Mail

Onze Business Partners

IT Junxion

Strategis

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.