Skip to content

Verkeerstechniek

 

Verkeerstechniek

Binnen de branche van verkeerstechnische projecten of deelprojecten is het inzetten van de juiste software voor uw bedrijfsprocessen cruciaal. Onze software oplossing biedt veel voordelen voor uw branche. Bijvoorbeeld het inplannen en registreren van materieelstukken op projecten (deelprojecten) waarbij verkeerstechnische opdrachten als projecten/deelprojecten worden gezien. Zo ook registratie van inhuur van materieel en onder-aanneming op de projecten. Waarbij ook registratie van uren van eigen mensen tot de mogelijkheden behoort.

De software maakt het mogelijk om facturatie van de projecten/deelprojecten in te stellen op basis van regie en/of termijnen.

De voordelen voor u op een rij

  • Flexibiliteit
  • Structuur en overzicht door de projectplanning

  • Fieldservice

Onze software voor projecten

Onze software is een functionele en veelzijdige oplossing voor projectmatig werkende bedrijven en project gestuurde organisaties. Deze specifiek ontwikkelde software biedt een totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning, met registratie van service en onderhoud op de geleverde projecten.

Download een brochure Contact opnemen

 

Kerridge CS aanwezig op Installatie Vakbeurs

Read more.

Wij nodigen u uit om langs te komen in Hardenberg op de Installatie Vakbeurs. Deze vind plaats van 10-12 september.