Branche Overzicht

 

Geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor handel en distributie, verhuur, installatie en projecten

Wij bieden een geïntegreerde ERP oplossing die flexibiliteit ondersteunt binnen verschillende aspecten: inkoop, verkoop, verhuur, e-commerce, voorraadbeheer en service.

Groothandelaren, distributeurs, installateurs en projectmatig werkende bedrijven evolueren naar moderne organisaties met complexe processen, opererend met een innovatieve distributieketen en meerdere verkoopkanalen. Door de vervaging van traditionele grenzen is flexibiliteit van essentieel belang voor succes in de huidige dynamische markt. Hiervoor is een snel en slagvaardig bedrijfsplatform noodzakelijk, ongeacht of u nu één vestiging heeft of een onderneming met meerdere distributiepunten, verschillende showrooms of een combinatie met een webshop.

U hebt een krachtig en veelzijdig softwarepakket nodig om concurrerende prijsvoering mogelijk te maken en een uitstekende te service te bieden aan uw klanten.

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw branche? Neem contact met ons op.

Vraag een demo aan Contact opnemen

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.