Dancik en Mincron verder onder de naam Kerridge Commercial Systems

Nog steeds de dezelfde uitstekende oplossingen, diensten en ondersteuning

CARY, NC-14 september 2017 – Kerridge Commercial Systems, leverancier van geïntegreerde software-oplossingen gericht op het bedienen van de groothandel, distributie en detailhandel in bouwmaterialen, hout, vloerbedekking, sanitair en vele andere markten, kondigde vandaag aan dat het Amerikaanse Dancik en Mincron zijn omgedoopt tot Kerridge Commercial Systems (KCS).

"Wij zijn heel blij om deze aankondiging te kunnen doen," verklaarde Alan Cross KCS Executive Vice President Noord-Amerika, "en toch is het zaken doen en werken zoals gebruikelijk, zonder dat het invloed op onze klanten zal hebben. Als we deze groei in Noord-Amerika blijven voortzetten, is het zinvol om onze mensen en producten onder één merknaam te verenigen. Het merk Kerridge Commercial Systems weerspiegelt onze vastberadenheid om voorop te blijven lopen met technologie voor de handelssector wereldwijd. Onze missie is te helpen onze klanten concurrerend te kunnen inkopen, verkopen en service te bieden. Wij blijven ons richten op innoveren en het leveren van toonaangevende ERP oplossingen ontwikkeld voor de distributiesector – alleen nu reflecteren we dit met een sterke, verenigde bedrijfsnaam.

Lees het hele bericht

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.